Tercih zamanı Erzurum üniversitelerini değerlendirmeye almanızda ve bu üniversiteleri araştırmanızda fayda var. Bu bağlamda Atatürk Üniversitesi, ve Teknik Üniversitesi’ni kesinlikle incelemenizi öneririz. Her geçen gün hızla büyüyen Erzurum Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik  Üniversitesi, tercihleriniz arasında olması gereken devlet üniversitesidir. karar verdiyseniz mutlaka tercihleriniz arasında yer vermeniz gerekir. Sahip oldukları imkanlar ve hizmetlerin bir çoğu Türkiye’de bulunan diğer üniversitelerde bile yoktur. Bu üniversiteler hakkında genel olarak aşağıda bilgi aktarmaya çalışacağız; ama daha ayrıntılı bilgi için tercihlerinizi yapmadan önce mutlaka yetkililerden bilgi almalısınız.

Erzurum’un ikinçi üniversitesi olan Erzurum Teknik Üniversitesi, başlayalım. Erzurum’un Yakutiye ilçesinde Çiftlikköy mahallesinde yer alıyor. Merkezi Çiftlikköy Kampüsü’nde bulunan üniversitenin imkanları çok fazla olmakla beraber; Birçok ilçede bulunan fakülte ve yüksekokulları ile eğitim ve öğretime devam ediyor. Üniversiteye ulaşımı çok rahat ve güvenli bir şekilde Erzurum Teknik Üniversitesi, ve Erzurum taksi, ile yapabilirsiniz. Öğrencilere uyguladığımız ekstra indirimlerle en çok tercih edilen taksi olduğumuzu belirtmekte fayda var.


Erzurum Teknik Üniversitesi,
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunuyor. Burslu okuma ve sunduğu imkanları ile ilk tercihler arasında gösterilen üniversitelerden birisidir. Kampüs Erzurum Otogar havaalanı yol üzerinde büyük ve yeşil bir alana kurulmuştur ayrıca. Diğer üniversitelerden farklı olarak Erzurum Havalimanına Otogar yakın olması diğer bir avantajları arasında yer alıyor. Ulaşım konusunda hiç sıkıntı çekmeden Erzurum taksi ile yapabilirisiniz. Ayrıca Erzurum Havalimanı taksi ile de  güvenle ulaşım sağlayabilirsiniz. Erzurum taksi, en uygun fiyat seçeneği sunan taksi durağı olduğumuzu belirtmekte fayda var.
 

Erzurum Atatürk Üniversitesi,
Erzurum‘un Yakutiye ilçesinde bulunan bir diğer üniversitedir. Merkezi konumda olan Terminal caddesinde yer alması öğrenciler için önemli tercih sebeplerindendir. Erzurum Havaalanından veya Erzurum Otogarından ulaşımı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Bunun için Erzurum Havaalanı taksi, veya Erzurum Otogar taksiyi kullanabilirsiniz. Erzurum Otogardan Üniversiteye uyguladığımız indirimler ve sunduğumuz güvenli seyahatler neticesinde Erzurum’da en nitelikli taksi olduğumuzu belirtelim sizlerden ricamız.